O nama

Ocena korisnika:  5 / 5

Zvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivnaZvezda aktivna
 

Šlep služba VranjeŠLEP SLUŽBA

Šlep služba AB-AUTO je iz Vranja.  Visok kvalitet usluge, konstantno napredovanje i korišćenje savremene tehnologije već dugi niz godina pozicioniraju nas kao pouzdanog partnera na izuzetno zahtevnom tržištu komercijalnog transporta novih i havarisanih vozila u zemlji i regionu.

Cilj nam je da kroz negovanje dobrih poslovnih i dugoročnih partnerskih odnosa, u svakom trenutku i pod najpovoljnijim uslovima, budemo u mogućnosti da efikasno odgovorimo na sve zahteve naših klijenata.

Vozni park

Snažan rast tražnje za uslugama šlep službe Beograd rezultirao je nabavkom reprezentativnih, kompletno opremljenih i potpuno pouzdanih kamiona čiji standardi omogućavaju siguran transport čak i niskih sportskih automobila. U mogućnosti smo da ponudimo odličan kamion Mercedes Benz, nosivosti 2,4 tone, čiju standardnu opremu čine hidraulični navoz, GPS uređaj, digitalni fotoaparat i prikolica za još jedno vozilo.

Cilj nam je da na zahtev klijenata u svakom trenutku i u što kraćem roku budemo u mogućnosti da stavimo na raspolaganje dodatne kamione kao i ostale usluge. Ukoliko imate zahtev za specifičnom vrstom usluge, kontaktirajte nas i mi ćemo se potruditi da Vam izađemo u susret.

Vozači šlep službe AB-AUTO stoje Vam na raspolaganju 24 sata dnevno, tokom cele godine, na teritoriji Srbije i Evrope.

Naši zadovoljni klijenti su naša najbolja preporuka!

     

 

Search